onsdag, juli 08, 2009

Sjukling nr 2

Imorse vaknade vi av en kokhet liten William. Han har varit som en igel på mig idag. Elliot likaså. Inte för att han har varit särskilt sjuk men bara för att William har varit sjuk och i min famn hela dagen.

Försökte lura i lillkillen flytande Alvedon med vällingen imorse men tror ni det gick. Inte då! Han är inte så lättlurad han inte. Före lunch nån gång fick han en Ipren supp. Piggare en stund men jag tyckte effekten försvann väldigt fort. Försökte ge en till på kvällen innan läggdags men se det gick han inte med på. Försökte med flytande Alvedon och välling igen, mer utspädd men icke sa nicke. Det va nästan så han kände på lukten att han inte ville ha... hm... Han somnade som en stock iaf men varm... får hålla lite koll på honom och temperaturen inne i sovrummet.

Jag fattar inte riktigt det här med Ipren supp, det är ju en barnvariant men ändå är pillrena så stora att man måste dela på dom för små barn. Delar man på dom så blir dom, hur man än vrider och vänder på det, lite kantiga. Inte så kul... tyckte William. Kan dom inte bara göra en liten variant??

I förmiddags under en av de "piggare" stunderna:

William på gränsen mellan skratt och gråt.

Inga kommentarer: