onsdag, mars 10, 2010

Thank you-box

Fick ett stort paket på posten idag från USA och närmare bestämt min "gamla" engelsklärare. Under hösten och vintern har jag hjälpt hennes dotter, 7 år, med ett skolprojekt som handlar om Flat Stanley. En liten pojke som blir platt när en stor anslagstavla ramlar över honom. Som platt kommer han på att han kan resa med posten. Så det var uppdraget för Sally, som dottern heter, att skicka ut Flat Stanley på en resa någonstans i världen. Han fick komma till ett snöigt Sverige.
Tack återigen för hjälpen Åsa! Flat fick nämligen testa på att åka genom faxen också och han kom ut i Härösand en dag.

Vi har fotat och skrivit ner vad han har gjort här i Sverige och sen mailat det tillbaka. Vi postade även själva Flat såklart tillsammans med en ny kompis, Pippi Långstrump. Hans resa var väldigt, väldigt uppskattad av Sally och hennes klass.

Så idag kom det ett paket med posten från USA och Sally med familj. En thank you-box. Se vilka fina presenter vi fick! Det va böcker, leksaker, godis och pussel.

Elliot kom springande när jag tog det här kortet och ville absolut vara med på bild.

Vill Elliot vara med så vill William vara med. Här står då storebror polis och passar så inte nyfikna lillebror försöker stjäla något medans mamma tar kort. Sekunden innan tittade båda in i kameran och log så fin.. såklart...

Här kan man fråga sig vad de håller på med... Är det nån som vet så kan ni ju höra av er.

3 kommentarer:

Titti sa...

Tja, du får väl ta och fråga mina grabbs för de brukar se likadana på foto!

KlaramedK sa...

Hahahha, här finns oxå en polisbroder!!

kul story om Flat!

Anonym sa...

Nästan synd vi inte var här nere så Flat-Stan fick komma till Kenya också. :)

Kul de uppskattade det hela. :)

KRAMAR! Saknar er! /Å