tisdag, augusti 21, 2007

Lillen strävar uppåt!

Han har ju fram till idag ålat sig fram men nu har han fått ordning på kordinationen ännu lite bättre. Utvecklingen har varit häftig att se från dag till dag. Först lyfte han upp sig på alla fyra och stod still i några sekunder innan han gled ner på magen igen. Sen var det upp på alla fyra, gunga lite fram och tillbaka för att testa balansen. Ytterligare några dagar senare var det dags för nästa steg, att våga lyfta en hand, snabbt, snabbt. Öva, öva, öva på det några dagar innan han samlat tillräckligt med mod för att först lyfta en handen, ta ner den och sedan ta upp nästa. Öva, öva, öva. Upp med handen, flytta den lite, lite frammåt, återfinna balansen. Öva, öva, öva. Flytta ena handen, flytta andra handen, flytta med ett ben. Öva, öva, öva. Flytta ena handen, andra handen och båda benen! Woohoo! Man kan ta sig fram så här också! Det går fortfarande fortare att dra sig fram på magen men det är ju svårt när trösklarna tornar upp sig, då måste man kunna krypa på alla fyra för att ta sig över. Öva, öva, öva.

Dra sig upp för allt som man kan grabba tag i är också skoj. Stolsben och bordsben är det för det mesta som testas. Ikväll drog han upp sig på knä med hjälp av tvärstagen på köksstolen. Ju högre upp man kommer desto hårdare blir golvet när man trillar ner. Inte för han ramla ner idag men det lär ju hända. Men det är väl så, barn ramla och slår sig, eller?

Inget av husen vi har varit och tittat på är intressanta längre. Vi har begrundat och kommit fram till att husen inte har det vi vill ha. Stort bondkök och garage framförallt. Nya husvisningar imorgon och nästa onsdag.

Nattinatti!

1 kommentar:

Åsa sa...

*wohoo* han är en riktigt snabb kille. Han brås på faster! :D
Allt för att Thomas inte alls ska få sitta still när han får vara hemma sen. *hihi*