tisdag, september 11, 2007

Flopp

Airshowen blev lite av en halvflopp tyvärr. Vi åkte bil dit, och man fick åka ända till Kil och vända för att komma till parkeringen som var i grusgropen. När vi precis hade åkt förbi avfarten till flygplatsen och var på väg mot Kil så kommer någon i bilen på att denne har glömt biljetten! Inga namn nämnda... ;) Bara att vända och åka hem och hämta. Åker tillbaka och får parkera i gropen.

Enligt reklamen ska det gå bussar i skytteltrafik mellan flygplatsen och parkeringen. Yeah sure! Det va suuuuperlång kö på parkeringen och vi fick stå i regnet och vänta i över en timme. Tror det kom typ 3 bussar under den tiden, vilket jag tyckte va otroligt lite med tanke på kön som var. När vi äntligen fick plats på en buss och kom fram till flygplatsen står där minst 3 tomma bussar?! Men hallå!! Det är värsta kön på EN av parkeringarna. Gud vet hur många som stod och vänta på de andra parkeringarna. Taskig logistikplanering!

Vi missade hälften av flyguppvisningarna och dessutom var det INGEN som ens titta om vi hade biljetter när vi väl kom fram. Det va bara att klampa in! Hade vi vetat det hade vi inte åkt hem och hämtat biljetten och då kanske vi inte hade missat halva uppvisningen. Hm. Dumt. Elliot var ju superhungrig när vi kom in så jag fick leta upp en plats att amma på, vilket till slut blev på golvet under trappan i entrén eftersom det inte fanns en ledig sittplats i sikte.


Sen stod vi i stormvindar, regn och sol och tittade på resterande plan. Jas Gripen va sist och den är verkligen häftig alltså! Men jag vet inte om det var värt det hela. Dessutom beslutade vi oss för att gå till parkeringen efter showen va slut för kön va superlång till bussen igen. På vägen tillbaka körs vi om av buss, efter buss, efter buss, efter buss. Då verkade det som det fanns hur många bussar som helst?! Det tog 40 minuter för oss att gå till parkeringen och på slutet kom det bussar som var halvtomma och körde förbi. Grr...

Summasumarum: nästa gång cyklar vi så vi slipper allt vad köer heter!

Inga kommentarer: