torsdag, januari 01, 2009

Back in business

Nu är jul och nyårsfirandet avklarat och det är dags att återgå till vardagen så smått. Vi är alla lediga fram till onsdag nästa vecka, sen börjar allvaret på riktigt. Dvs T börjar jobba och E börjar på dagis igen.

Julen har varit härlig bortsett från diverse skrikattacker från yngste herrn. Troligtvis beroende på matbrist. Nu äter killen stora lass både till frukost, lunch och middag och är desto mer nöjd med livet. Mycket skönt tycker vi föräldrar...

Skåne och Eslöv förärades med ett besök på jul. Sammanfattningsvis var det jättekul att träffa släkten, vi åt massor med god mat, kidsen fick finfina julklappar, resorna ner och upp gick bra.

I måndags firades julafton nr 2 tillsammans med min släkt. Mycket trevligt även det, dock lite mer högljutt och vilt (det va kidsen som stod för både det högljudda och vilda). God mat även här liksom ännu mer finfina julklappar.

Nyårsafton firades i hemmet med samma släkt som julafton nr 2. Elliot var vaken till 23, kusinerna fixade tolvslaget. Vi skålade, kollade på fyrverkerier och gick och la oss, typ. Inget vilt nyårsfirande här alltså. Sparar det till ett annat år.

Inga kommentarer: