onsdag, oktober 01, 2008

Tiiiired!

Om jag fick sova lite härom natten så går det inte att jämföra med i natt. Har väl precis hunnit somna in innan jämrandet, gråten, gnället har börjat igen. Prova med napp, mat, vända på sidan, vända på andra sidan, ligga på rygg, gymnastisera ut lite prutt men lille herrn va inte nöjd ändå. För tillfället snarkar han i babyskyddet.

Har nyss lämnat storebror på dagis. Gråt precis när jag ska gå men inget gråt i fönstret. Det va kaos på lilla parkeringen med bilar, barnvagnar, cyklar, mammor, pappor och syskon så det fanns mycket distraktion.

Har en känsla av att det kan bli lite jobbigt för honom framåt lunch på dagis. Igår va han jättetrött redan vid 11, då jag värmde lunch som han peta lite i. När jag la honom i sängen efter lunch däckade han direkt, inte ett knyst. Sen sov han i 3 timmar, drygt!! Det tar på krafterna att inte få sova ordentligt på natten. Hostan hänger i och lär väl så göra.

Väntar på att mormor ska komma så vi kan dra ut och handla. Mat, kläder till ungarna, nappflaska, presenter och annat jox.

1 kommentar:

KlaramedK sa...

jetlag!! ...eller något sådant, en fas alla dagisbarn verkar genomlida! Alfred var likadan när han började men efter 2 veckor åt han på dagis och sov där...och när det blev helg var han inställd på dagistiderna.