måndag, november 03, 2008

Helgrapport

Tiden går sååå fort! Hinner ju inte med att skriva nåt ens....

Den tippande vågen verkar ha varit en engångsföreteelse för onsdag och torsdag gick det jättebra på dagis för Elliot. Inga incidenter alls. Skönt!

Helgen försvann i ett nafs... som vanligt. På fredageftermiddag/kväll drog vi iväg till Bergvik och handlade. Gött att ha det gjort på fredag och kunna göra något annat på lördag och söndag. Det blev således en lite senare kväll för kidsen för det tar ju en stund att göra Obs.

På lördagen fyllde morfar år så vi drog iväg och gratulerade honom hos gammelfarmor. Direkt efter det gick vi och hämtade mormor och gammelmoster för att gå till kyrkogården och tända ljus på gravarna. Det är så himla fint med alla ljus! Det var ljust när vi kom och mörkt som natten när vi gick hem. Middag hos mormor och lek med Lego för Elliot. Han kan sitta hur länge som helst och plocka med Legot och då är det riktigt lego och inte Duplot. Pyttebitar alltså. Sen kväll för kidsen igen.

Söndag blev stora städdagen och däckbytardagen. Tur att T bytte däcken för på eftermiddagen var det kalas för Elliots kompis Melvin som har fyllt 2 år. Melvin bor i skogen. I skogen var det halkigt och på alla andra vägar också för den delen. Melvin med familj har precis flyttat in i sitt nya hus... Jag vill också ha hus!!

Dags att sätta fart... E sitter i knät och vill vara med och använda datorn = risk för att allt jag skrivit försvinner om jag inte sparar nu...

Inga kommentarer: