fredag, september 26, 2008

Vrak

Jag är ett vrak. Har knappt sovit något i natt. Fick ett par powernaps under dagen men grabbarna verkar ha gjort upp om att de ska sova i omgångar. Den ena somnar, den andra vaknar... gäsp. Båda två har haft feber idag och under sina vakna timmar velat vara nära, nära mamma... Jag har knappt kunnat gå på dass.

Inte nog med det. W fick nån skrikattack nu på kvällen. Gallskrek hur länge som helst av någon anledning vi inte känner till. Tog till alla knep vi kunde men inget hjälpte. Eller jo, livesavern - vår hemmasnickrade mobilen ovanför skötbordet hjälpte en liten, liten stund. Den funkade nästan alltid på Elliot också.

Hoppas båda är piggare imorgon. Hur som helst blir det ju lättare då pappsen är hemma också. Skönt att kunna ta ett barn var.

1 kommentar:

KlaramedK sa...

T får nog ta och vabba lite så att du kan få lite sömn och lugnt om de fortsätter så där kottarna!

Man kan ju faktiskt sjukanmäla sig själv på FK för att man är för trött för att orka med två yrväder, även på helgerna! Om T ändå är hemma så får du sjukpenning.

Bengan här hemma har faktiskt fått vabba några gånger för att jag varit ett trött vrak och inte fixat en pigg sprallig Nils tom! Sova måste man!!